U bent hier: Home  »  Blog

Complimenten van klanten

Of het nu gaat om een technische handleiding voor een rookgascondensor of om juridische teksten: een compliment nemen we graag in ontvangst. Zeker wanneer wij bij navraag feedback krijgen als: 

Geachte heer Albers, wij zijn zeer tevreden over uw vertalingen. U viel dingen op die ons nog niet waren opgevallen. Deze hebben wij direct aangepast in onze andere vertalingen. Onze dank daarvoor. Mochten we ooit weer iets moeten vertalen, u blijft in mijn computer staan! Fijn weekend! 

Beste Wil, De vertaling is binnen. Van harte dank voor de snelle en keurige verwerking! 

Geachte heer Albers, Mijn voornemen u de vertaalopdracht te verlenen is mede gebaseerd op het gegeven dat u bij de vertaling van de Verklaring van Erfrecht van mijn vader geconstateerd had dat de notaris bij het opstellen daarvan een fout gemaakt had, en u daarachter heen gegaan bent. 


Deze reacties maken duidelijk: wij zetten net een stap meer dan een doorsnee vertaalbureau of freelance vertaler. 

Bent u op zoek naar een vertaalbureau dat gespecialiseerd is in de taalcombinatie Duits en Nederlands en zoekt u op Google bijvoorbeeld onder "vertaling nl-de", "vertaler de-nl", "vertaalbureau Duits" of "Duitse vertaling" dan is de kans groot dat ook u de ervaring van bovenstaande klanten gaat delen.

Copyright Albers Vertalingen 2015 - 2023 Disclaimer | Voorwaarden | Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design