U bent hier: Home  »  Blog

Nieuw op onze website

Vanaf 1 mei 2014 zullen wij regelmatig nieuwsberichten op onze website publiceren. We denken daarbij aan wetenswaardigheden en nieuws uit de Duitstalige gebieden en de Euregio. Maar natuurlijk ook aan onze eigen activiteiten en die van collega's waar wij mee samenwerken. Ook bezoekers van onze website kunnen een artikel insturen. Foto's en filmpjes zijn welkom. 

Met onze weblog willen wij onze kennis van Duitstalige landen graag met u delen. De Duitse taal is een belangrijk instrument voor de (handels)betrekkingen met de ons omringende landen. Daarom is het spijtig dat het onderwijs in de Duitse taal op Nederlandse scholen steeds meer terrein heeft verloren. 

Daartegenover zijn er gelukkig aanwijzingen dat bedrijven en organisatie het belang van goede vaardigheden in de Duitse taal steeds meer wordt onderkennen. Deutsch als Fremdsprache: hoogleraren, docenten, managers en de leden van samenwerkingsverbanden zien het nut en nieuwe kansen. Duits als motor voor de economie en sociale en interculturele uitwisseling. Hopelijk volgt de politiek snel.

Copyright Albers Vertalingen 2015 - 2023 Disclaimer | Voorwaarden | Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design