U bent hier: Home  »  Scholing en training

Scholing en training

Regelmatig krijgen wij de vraag van klanten of wij ook taaltrainingen verzorgen. Die moeten dan ook op de behoefte van de klant worden afgestemd. Tot nu toe hebben wij ons pas een enkele keer laten verleiden. Maar ook deze pijler willen wij wat meer onder ons gebouw zetten. 

Wij kijken dan of wij onze diensten met uw wensen kunnen combineren. Een voorbeeld: bedrijven met een Duitse webshop moeten vaak e-mails met vragen beantwoorden. Zij kunnen dan een Duitstalige medewerker in dienst nemen, maar dat is een dure stap. Bovendien zijn de inkomsten nog niet voldoende en is het succes niet zeker.

Samen met Albers Vertalingen neemt u in een aantal lessen veel van uw correspondentie door en leert u hoe u deze kunt beantwoorden. Dat noemen we learning on the job. Het spaart tijd en geld en geeft ook veel voldoening. Zowel voor u als voor ons. Weinig tijd? We communiceren met Skype!

We kunnen u ook helpen om uw spreekvaardigheid te verbeteren. En wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Op middelbare scholen wordt steeds minder Duits gegeven. Maakt u gebruik van stagiaires? Overweeg dan om ook deze tijdelijke medewerkers een taaltraining aan te bieden. En merkt u dat uw stagiaire veelbelovend is, maar moeite heeft met het afronden van de opleiding? In het verleden hebben we zelfs huiswerkbegeleiding verzorgd. Uw stagiaire zal extra gestimuleerd bij u aan de slag gaan.

Copyright Albers Vertalingen 2015 - 2023 Disclaimer | Voorwaarden | Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design