U bent hier: Home  »  Vertalen  »  Voordelen van onze werkwijze

Voordelen van onze werkwijze

De vertalers van Albers Vertalingen hebben veel ervaring, zijn bekend met het gevraagde vakgebied en native speaker: zij zijn dus deskundig en schrijven altijd naar hun moedertaal.

Wij houden rekening met de taal van uw doelgroep.

Voor specifieke begrippen maakt Albers Vertalingen graag gebruik van de kennis die klanten in huis hebben. De ervaring leert dat uw technici, uw outdoor salesmanager of uw Duitse dealer vaak veel specifieke begrippen kennen. Daar maken wij gebruik van door in overleg met u een goede woordenlijst samen te stellen. Zo ontstaat uw corporate language. Dat is wel zo handig als uw klanten bijvoorbeeld reserveonderdelen bestellen.
Albers Vertalingen werkt met een account voor iedere klant die een tekst voor vertaling aanbiedt. Wij maken een specifieke databank aan waarin de projecten blijvend worden bewaard. In overleg met u kunnen begrippen en stijl specifiek op uw bedrijf of instelling worden afgestemd en daarna weer worden opgeroepen. Oude en nieuwe teksten kunnen we vergelijken en analyseren.

Albers Vertalingen werkt met zogeheten vertaaltools. Ook toepassingsformaten als HTML kunnen daarmee worden bewerkt. Dat biedt veel mogelijkheden voor de toekomst. Met de vertaaltools zijn wij voorbereid op het zogeheten machinevertalen dat u bijvoorbeeld kent van Google Translate. Deze digitale bewerking staat nog in de kinderschoenen, maar wordt steeds verder ontwikkeld. Nu al vertalen veel bedrijven hun handleidingen en softwareteksten langs elektronische weg. Dat is meestal nog niet verstandig. Elders op deze site laten wij zien wat er fout kan gaan. Maar de vooruitgang kun je niet tegenhouden. Als Duits vertaalbureau bereiden wij ons nu alvast voor. Dat is wel zo handig, want der kluge Mann baut vor.

Wij verzorgen beëdigde vertalingen en kunnen meertalige projecten voor u regelen. Als u uw activiteiten naar omliggende landen wilt uitbreiden, kunt u altijd vragen naar mogelijkheden om u daarbij te helpen. In ons netwerk kennen wij copywriters, webdesigners en dtp-ers. En wilt u beginnen met een start in Duitsland en hebt u een Duits bedrijfsadres nodig voor de Duitse bank, uw nieuwe GmbH of de ontvangst van retourproducten? Dan zetten wij graag een paar extra stappen voor u. Wij werken nauw samen met een partner die de wegen in Duitsland goed kent en bedrijfsadressen en meer aanbiedt.

Voordelen

  • korte lijnen, snel, flexibel en vertrouwd
  • fijne teksten voor uw doelgroep
  • deskundig en stijlvol
  • zorgvuldig en betrokken
  • uw wensen herkenbaar verwerkt
  • consistent projectmanagement
  • voordelige prijs
  • goede kwaliteit
  • nieuwe activiteit in Duitsland? Eén loket van A tot Z
Copyright Albers Vertalingen 2015 - 2023 Disclaimer | Voorwaarden | Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design